info@skola-mrsavljenja.hr

091 6230 970

MJESTO ZDRAVIH ŽIVOTNIH PROMJENA

Ante Šola, Sesvete (27 godina)

ante-sola

  • Smršavio 17kg ( sa 126kg na 109kg)
  • Smanjio opseg struka sa 130cm na 109cm
  • Smanjio opseg bokova sa 128cm na 119cm

Prošle godine na radiju slučajno sam čuo objavu o programu škole trčanja, ali i škole mršavljenja. Trčanje u školi, za nas koji nismo baš mršavi zvučalo je kao idealan početak promjene životnog stila i loših navika. Bila je to prilika za upoznati mnogo različitih ljudi s istim ciljem – napraviti nešto novo u životu, pomaknuti vlastite granice – smršavjeti, istrčati polumaraton.

Poznavajući svoj karakter bio sam siguran da samo trčanje neće biti dovoljno za mršavljenje. Uz nezdravu prehranu znatno teže je trčati, tijelo se muči a nezdravi obroci nakon trčanja nisu garancija gubitka kilograma (u što sam se uvjerio na samom početku).

Zato sam upisao Školu mršavljenja nutricionista Bratkovića, u kojoj sam dobio priliku. Bio sam redovit na svim aktivnostima Škole, a dobio sam višemjesečnu edukaciju, kvalitetan program prehrane i podršku stručnjaka koji zna što radi. Nutricionist Bratković na početnom savjetovanju i mjerenju izrazio mi je podršku te me čitavo vrijeme pratio na putu mojeg zdravog mršavljenja i stjecanja samopouzdanja. Kako je vrijeme sve više odmicalo, trčati mi je bilo sve lakše, sve sam se bolje osjećao na poslu i privatnom životu, i na kraju sam uspješno istrčao polumaraton!

Još mi predstoji nekoliko mjeseci programa mršavljenja, obzirom da sam na polovici puta, a Škola mršavljenja nutricionista Nenada Bratkovića dala mi je znanja, vještine te spoznaje o zdravoj, pravilnoj i ukusnoj prehrani te motivaciju da nastavim trčati i mršaviti. Konačno, Škola mršavljenja nutricionista Bratkovića dala mi je temelje i podršku da smršavim do zacrtanog cilja te motivaciju da istrčim u listopadu svoj drugii polumaraton, nešto o čemu prije nisam mogao ni sanjati. Hvala! “

 

Share

Pratite nas