info@skola-mrsavljenja.hr

091 6230 970

MJESTO ZDRAVIH ŽIVOTNIH PROMJENA

mag.nutr. Nenad Bratković, univ.mag.pharm.

nenad-bratkovicNenad Bratković, magistar nutricionizma, sveučilišni magistar fitofarmacije i dijetoterapije, pokretač je i voditelj jedinstvenog i sveobuhvatnog projekta Škole mršavljenja by nutricionist Nenad Bratković.

U hrvatskim je medijima te stručnoj i općoj javnosti poznat kao jedan od najistaknutijih stručnjaka na području nutricionizma.

Direktor je i vlasnik tvrtke NutriConsult d.o.o., za konzalting u nutricionizmu, u kojemu djeluje i kao voditelj istoimenog nutricionističkog savjetovališta. Voditelj je odjela nutricionizma u Motus Melioru, jedinstvenom sportsko-rehabilitacijskom dijagnostičkom centru u ovom dijelu Europe.

Surađuje na mnogobrojnim projektima na promociji zdravlja, prehrane i sporta, i to diljem Hrvatske i u regiji. Član je međunarodnog stručnog udruženja stručnjaka u prehrani sportaša PINES (engl. Professionals in Nutrition for Exercise and Sport).

Među prvim je nutricionistima pokretačima privatnog nutricionističkog savjetovališta u Hrvatskoj. Posjeduje dugogodišnje iskustvo vođenja svojih mnogobrojnih klijenata do zdravstvenih i osobnih rezultata, radom s osobama s prekomjernom tjelesnom težinom, debljinom, djecom, dijetoterapijom.

Surađivao je s mnogim rekreativnim, ali i s profesionalnim sportašima. Između ostalog, surađivao je s košarkaškim klubom Cibona. Vrlo često diljem Hrvatske i regije, provodi mnoga stručna predavanja za farmaceute i liječnike, te prije svega interaktivna edukativna predavanja za sportaše, sportske klubove, razne civilne udruge, škole i građane.

Uža područja njegovog stručnog interesa su dijetoterapija debljine (redukcijske dijete), dodaci prehrani, nutraceutici te prehrana sportaša.

Kao pozvani stručnjak nutricionist, redovito gostuje na javnoj i na komercijalnim televizijama te na radio postajama u Hrvatskoj, piše u najeminentnijim dnevnim i tjednim tiskovinama, a redoviti je kolumnist časopisa Lisa i Mama&beba. Stručni je suradnik naposjećenijih i najistaknutijih zdravstvenih i sportskih internet portala (Zdrava krava i Ordinacija.hr, Trčanje.hr).

I sam je aktivan sportaš; uz aktivno dugogodišnje bavljenje sportom (fitness, ples, biciklizam), zaljubljenik je u dugoprugaško trčanje. Trenira za polumaraton (21km) s dosadašnjim nastupima na 5 utrka, s trenutnim planom priprema za nastup na maratonu (42km).

Nutricionizam mu nije samo struka, već i stil te način življenja.

Share

Pratite nas