info@skola-mrsavljenja.hr

091 6230 970

MJESTO ZDRAVIH ŽIVOTNIH PROMJENA

Škola mršavljenja -1.generacija 2013.

Škola mršavljenja by nutricionist Nenad Bratković prve je godine nastala kao nezavisan projekt, koji je svojim sadržajem i programom komplementaran programu prijateljske Adidas škole trčanja, u koju su se polaznici upisali s motivacijom da postanu proaktivni rekreativni trkači.

No isto tako, shvatili su da su i prehrana i trčanje međusobno nerazdvojivi, da je trčati s prekomjernom tjelesnom težinom vrlo zahtjevna i za zdravlje potencijalno ugrožavajuća aktivnost. Isto tako, zaključili su da samo trčanje bez podrške u prehrani nije dovoljno za kvalitetno i dugotrajno mršavljenje. Stoga su se na samom početku Škole mršavljenja polaznici odazvali u vrlo velikom broju, naročito na prvom predavanju i na prvim konzultacijama.

Angažman nutricionista Bratkovića oko prehrane polaznika Škole uključivao je više aktivnosti.

Inicijalna i kontrolna mjerenja, osobna i grupna savjetovanja, kontrolu provedbe sastavljenog programa prehrane od strane nutricionista, a prije svega i predavanja. Na predavanjima i online oblicima komunikacije, polaznicima Škole omogućeno je upoznavanje s osnovama uravnotežene prehrane, koje im može omogućiti mršavljenje, no prije svega – postizanje i očuvanje zdravlja. Nutricionist Bratković na kraju je pratio svoje polaznike i prije treninga trčanja, gdje je dolazio na grupne konzultacije, ali ih je isto tako bodrio na Zagrebačkom polumaratonu, gdje je njihov uspjeh ovjekovječio fotografiranjem.

Najdosljedniji polaznici Škole mršavljenje. naposljetku su, nakon petomjesečnog programa istrčali polumaraton, a neki i velik uspjeh – utrke od 10km.

Dobivena edukacija o prehrani dobivena od nutricionista Bratkovića, značajno im je olakšala savladavanje napora zahtjevnih treninga adidas škole trčanja, poboljšala kvalitetu života i zdravlje, a nekima i promijenila život.

Deseci i deseci izgubljenih kilograma, nebrojeni smanjeni centimetri u struku i bokovima, govore ne samo o mogućnostima, već i kvaliteti programa Škole mršavljenja nutricionista Bratkovića.

Više o transformacijama tijela, poimanja prehrane, kao i samim postignutim rezultatima možete vidjeti ovdje:

SVJEDOČANSTVA NAŠIH POLAZNIKA

Posebna vrijendost Škole očituje se i u tome što je s polaznicima Škole, nutricionist Bratković tijekom mjeseci rada s njima, ostvario vrlo kvalitetan ljudski odnos. Nije ostvaren samo stručan odnos klijent-nutricionist, već su mnogi polaznici Škole s nutricionistom Bratkovićem sklopili prijateljstva i vrlo opušten odnos.

 

 

Share

Pratite nas