info@skola-mrsavljenja.hr

091 6230 970

MJESTO ZDRAVIH ŽIVOTNIH PROMJENA

Sandra Gradić, (38 godina)

Sandra-Gradic

  • Smršavila 15kg ( s 84,9 kg na 69,9 kg)
  • Smanjila opseg struka za 12 cm
  • Smanjila opseg bokova za 12 cm.

“U proljeće 2013. godine odlučila sam smršaviti. Željela sam slijediti određeni program prehrane, no da on bude u skladu s preporukama stručnjaka. Potom, u moru razno-raznih dijeta nisam mogla razlučiti koja dijeta bi bila najbolja za mene, a također, na tržištu postoji veliki broj dijetalnih pripravaka i namirnica koji pomalo zbunju. Ja sam se pitala trebaju mi li, i kako ih uvrstiti u prehranu?!

Uz sve to, nakon upisa u Adidas školu trčanja, htjela sam s dovoljno energije izdržati naporne treninge, a trčanje i zdrava prehrana idu ruku pod ruku. Shvatila sam već na početku, da će se loš obrok osjetiti na svakom treningu.

Školu mršavljenja nutricionista Bratkovića, za mene je bila prva prilika da provjerim vrijede li usluge nekog nutricionista, obzirom da sam prvi put koristila usluge nekog nutricionista. I uistinu, već nakon uvodnog predavanja i početnih konzultacija i mjerenja, zaista sam se ugodno iznenadila s načinom rada magistra Bratkovića. Osim što je na vrlo zanimljiv način objašnjavao činjenice i „tajne“ o prehrani, redovito je provodio kontrolna mjerenja, analize sastava tijela te uzimao u obzir naše opće zdravstveno stanje, te se u mom slučaju pokazao i kao stručna i kao psihološka podrška.

Nutricionist Bratković je pratio čitav moj proces mršavljenja, upućivao mi je puno savjeta i uputa kako malim promjenama napraviti velike rezultate. Čitavo to vrijeme, u programu njegove Škole, nisam bila sama, nego sam od njega imala kontinuiranu podršku, stručno praćenje i dobre savjete koji su ubrzo dali sjajne rezultate.

To znanje koje sam usvojila, i dalje sama nadograđujem i primjenjujem u svakodnevnom životu. Određene taktike i strategije kako izvući ono najbolje iz sebe ili izdržati duge i naporne treninge vjerojatno nikada ne bih naučila sama bez savjeta i programa škole mršavljenja nutricionista Bratkovića.”

Share

Pratite nas